Simpson Protocol

Het Simpson Protocol


Het Simpson Protocol is een therapeutische methode ontwikkeld door Ines Simpson, een gecertificeerde hypnotiseur en hypnotherapeut. Het protocol is ontworpen om een dieper niveau van communicatie met het onderbewuste en hoger bewuste mogelijk te maken.

Simpson Protocol is een methode om interactief te werken in diepere staten van trance. Waarbij we samenwerken met het hogere staten van bewustzijn.

Het is jouw hoger bewustzijn dat de veranderingen in werking stelt.

Of je nu worstelt met stress, angst, gewichtsbeheer of andere uitdagingen, door middel van het simpson protocol worden deuren naar transformatie geopend.

De sessies zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en bieden een veilige ruimte om te verkennen, te helen en te transformeren.

Simpson protocol

Holistische werkwijze

01

Holistische werkwijze

Het Simpson Protocol is een holistische werkwijze. Tijdens sessies wordt er gewerkt op verschillende niveau’s. Zowel Mentaal, Emotioneel, Fysiek, Spiritueel. Dit zorgt voor de meest duurzame resultaten omdat het vraag of klacht compleet opgelost wordt en ook alles wat met dat probleem verbonden is, er mee samenwerkt of be├»nvloed wordt, word losgekoppeld en losgelaten.

02

Discreet

Tijdens deze sessies is het niet per se nodig dat je je hele verhaal of probleem uit gaat leggen. Omdat we met het bewustzijn in jouw werken en dat bewustzijn ook het werk laten doen. Hoef ik als begeleider niet per se elk detail te weten. Vind je het moeilijk om over je probleem te praten dan kan deze sessie een uitkomst zijn.

03

Begeleiding

Je doet zelf het innerlijke werk en de ik begeleid het proces om je probleem, klacht op te lossen, wat het ook mag zijn. Deze manier van werken haalt mijn invloed voor een grote deel uit het proces. Ik stel alleen de vragen. Jij doet de rest. Zo kan er opgelost worden wat er opgelost mag worden op de meest juiste manier en precies op het moment dat het voor jou het juiste moment is.

Het krachtige aan deze methode is dat, terwijl je in een diepe trancetoestand verkeert, je een enorm actieve rol speelt in je eigen genezings- en ontwikkelingsproces. Dit leidt tot een diepgaande transformatie en heling.

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar diepe heling?

Maak vandaag nog een afspraak..

Scroll naar boven